Angel fashion

Divat webáruház
image
0A
Logó
Az Angel fashion projektnél ügyfelünk logója adott volt, tehát maga a logó már meghatározott egy bizonyos irányzatot. Egy nagy probléma volt vele, hogy nem készült el vektorosan. Ezt orvosoltuk és így a megrendelő már bármekkora méretben online és offline anyagokban is maradéktalanul tudja felhasználni.
image
0B
Weboldal arculat
Színvilágában a logóhoz igazítva egy rendkívül tetszetős, letisztult dizájnt sikerült kialakítanunk, ami teljes mértékben kapcsolódik az oldal tematikájához, azaz a női divathoz. Az oldal minden felbontáson ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja, ezáltal mind mobilon mint tableten megfelel a jelen kor követelményeinek.
Színvilág
image
0C
Fejlesztés
A fejlesztés során szem előtt tartottuk az egyszerűséget, mégis elláttuk az oldalt minden olyan funkcióval, ami az online értékesítéshez elengedhetetlen, pl.: online fizetés, méret és színválasztó, raktár kezelés megjelenítése, hírlevél feliratkozás stb. Adminfelülete átlátható, könnyen kezelhető és biztonságos.
bg
Divat webáruház
referencia
makeweb
Váltsuk valóra
ötletét együtt!
Segítünk Önnek az első lépéstől a teljes online jelenlétig. A hosszú távú együttműködésben hiszünk. Kérjen ajánlatot még ma, hogy minél hamarabb elkezdhessük a közös munkát!
Irodánk
4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 64.
Parkolás az épület magánparkolójában.
Útvonalterv