6d hajhosszabítás

Hajhosszabbító stúdió
image
0A
Logó
Kialakítása egy másik általunk készített projektből származik. Megalkotásánál szorosan együttműködve ügyfelünkkel egy szépségiparhoz illő letisztult logót sikerült kivitelezni. A 6d hajhosszabbítás megrendelőnk egyik fő és egyedi szolgáltatása, amit külön szeretett volna megjeleníteni az online térben.
image
0B
Weboldal arculat
Az arculat tervezésénél egy igen egyedi színvilágban gondolkodtunk. Ehhez profi fotók is készültek, melyek segítségével létrehoztuk azt, amit ügyfelünk megálmodott.
Színvilág
image
0C
Fejlesztés
Bemutatkozó oldal lévén a legfontosabb az volt, hogy tömören, velősen, mégis ízlésesen építsük fel a weboldalt. Könnyen kezelhető, gyors, minden eszközön hibátlanul működő oldal lett az eredménye.
image
0D
Nyomdai anyagok
Cégünk nem csak az online térben mozog otthonosan, nyomdai anyagok elkészítésben is lépést tartunk a korral. Számos grafikai anyagot készítettünk ügyfelünk számára, mint például szórólap, névjegykártya, ajándékkártya stb.
bg
Hajhosszabbító stúdió
referencia
makeweb
Váltsuk valóra
ötletét együtt!
Segítünk Önnek az első lépéstől a teljes online jelenlétig. A hosszú távú együttműködésben hiszünk. Kérjen ajánlatot még ma, hogy minél hamarabb elkezdhessük a közös munkát!
Irodánk
4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 64.
Parkolás az épület magánparkolójában.
Útvonalterv