Luca Pacioli Társaság

Diákszervezet a Corvinus Egyetemen
image
0A
Logóvariációk
Meglévő logóból kellett variációkat készítenünk az egyes tagintézmények számára.
image
0B
Weboldal arculat
Az arculat tervezésénél figyelembe véve a logó stílusát és színvilágát kialakítottunk egy dizájnt, ami teljes mértékben tükrözi a táraság funkcióját. Könnyen használható minden felbontáson működő letisztult oldalt alkottunk meg közösen.
Színvilág
image
0C
Infografika
A társaság kérésére elkészítettük online és nyomtatott formában is több infógrafikát, ami a szervezet fontosságát és eredményességét mutatja oly módon, hogy az grafikailag szorosan kapcsolódik az eddig megtervezett webarculathoz.
image
0D
Kiadvány
A társasághoz szorosan kapcsolódó egyesület számára készítettünk egy 40 oldalas kiadványt is, így biztosítva ügyfelünk számára az online megjelenés mellett az offline bemutatkozást is.
image
0E
Adomány oldal
Figyelembe véve az egyesület arculati elemeit készítettünk egy adomány landoló oldalt is.
image
0F
Rollup
Az online megjelenés mellett rendkívül fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink nyomdai igényeit is teljes mértékben kielégítsük. A Luca Pacioli Társaság rollupját is sikeresen kiviteleztük.
bg
Diákszervezet a Corvinus Egyetemen
referencia
makeweb
Váltsuk valóra
ötletét együtt!
Segítünk Önnek az első lépéstől a teljes online jelenlétig. A hosszú távú együttműködésben hiszünk. Kérjen ajánlatot még ma, hogy minél hamarabb elkezdhessük a közös munkát!
Irodánk
4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 64.
Parkolás az épület magánparkolójában.
Útvonalterv