Takkert

Kertgondozás és takarítás
image
0A
Logótervezés
A logó tervezésénél részben meglévő anyagot egészítettünk ki grafikai elemekkel, ezzel maximálisan kialakítva ügyfelünk igényeit.
image
0B
Weboldal arculat
Az arculat tervezésénél az élénk színek ellenére sikerült egy letisztult dizájnt kialakítanunk, emellett logikusan felépítenünk. Megalkottunk egy egyszerű bemutatkozó oldalt, ami grafikai tervezésében minden egyes felbontáson remekül használható.
Színvilág
image
0C
Fejlesztés
Funkcionalitásában a legelső szempont az volt, hogy az oldalra látogató felhasználók azonnal megtalálják a legfontosabb információkat sallangmentesen, és minél hamarabb eljussanak a kapcsolati formhoz, amelyen keresztül felvehetik a kapcsolatot az ügyfelükkel.
image
0D
Nyomdai munkák
Az online megjelenésen kívül, az offline anyagok elkészítésében is segítséget nyújtottunk a megrendelőnknek. Természetesen a nyomdai anyagok grafikai jellemzői szoros kapcsolatban vannak az online megjelenéssel így kialakítva egy egységes irányzatot, ami elengedhetetlen egy brand felépítésében.
bg
Kertgondozás és takarítás
referencia
makeweb
Váltsuk valóra
ötletét együtt!
Segítünk Önnek az első lépéstől a teljes online jelenlétig. A hosszú távú együttműködésben hiszünk. Kérjen ajánlatot még ma, hogy minél hamarabb elkezdhessük a közös munkát!
Irodánk
4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 64.
Parkolás az épület magánparkolójában.
Útvonalterv