Vahor

Vadász, horgász közösségi és hirdető oldal
image
0A
Logótervezés
Tervezésnél szorosan együttműködve ügyfelünkkel alakítottuk ki a számára legmegfelelőbb logót. Későbbiekben ezekre a színekre támaszkodva kezdtük meg az oldal dizájnterveinek elkészítését.
image
0B
Weboldal arculat
Színvilágában a logóhoz igazítva egy letisztult, mégis a témához illő egyedi arculatot készítettünk el minden egyes felülethez az oldalon. Közösségi és hirdető portál révén rengeteg felhasználói felületet készítettünk a grafikai tervezés során, aminek a végeredménye egy könnyen használható, elegáns, a szemnek is tetszetős, mobilon is ugyanazt az élményt nyújtó dizájn lett.
Színvilág
image
0C
Fejlesztés
Az elfogadott grafikai tervezés után megkezdődött az oldal programozása, mely során megannyi funkció került a weboldalba. Néhány ezek közül a teljeség igénye nélkül: hirdetés feladás, hír szerkesztés, blog szerkesztés, profil oldal kialakítás, galéria feltöltés, rank rendszer, követési rendszer. Az elkészült oldal egy minden igényt kielégítő közösségi portál rendszer, ami egyedülálló a piacon.
bg
Vadász, horgász közösségi és hirdető oldal
referencia
makeweb
Váltsuk valóra
ötletét együtt!
Segítünk Önnek az első lépéstől a teljes online jelenlétig. A hosszú távú együttműködésben hiszünk. Kérjen ajánlatot még ma, hogy minél hamarabb elkezdhessük a közös munkát!
Irodánk
4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 64.
Parkolás az épület magánparkolójában.
Útvonalterv